Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis
filamingo
filamingo
@filamingo1
VİP ÜYE

HER SUÇLU HIRSIZDIR

14 Ocak 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

HER SUÇLU HIRSIZDIR

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

4,5

Puan

118

Okunma

HER SUÇLU HIRSIZDIR

Başkasının malını canını
Bedensel zihinsel emeğini
Onun rızası olmadan
Gizlice ya da açıkça alan

Mal çalan hırsız
Katil can çalan hırsız
Kapitalist emek çalan hırsız
Dolandıran gerçek çalan hırsız

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Her suçlu hırsızdır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her suçlu hırsızdır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER SUÇLU HIRSIZDIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ