Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
YALNIZLIKLAR_ŞAİRİ
YALNIZLIKLAR_ŞAİRİ

KENDİ KENDİMİ TÜKETMİŞİM

Yorum

KENDİ KENDİMİ TÜKETMİŞİM

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

158

Okunma

KENDİ KENDİMİ TÜKETMİŞİM

Geriye dönüp baktığımda.
O kadar kendimi yormuşum ki.
En çok kendi yüreğimi yormuşum.
Kendi mutluluğumu bırakıp.
O kadar çok hırpalanmışım ki.
Sevdiklerimi kırmamak için.
Kendimden hep vermiş durmuşum.
Kimseleri mutlu edememişim.
Ne kadar çabalasam da kimseye.
Yaranamadım.
Ve kendi kendimi tüketip durmuşum.
Düşünüyorum da birilerinin kalbinde.
Hiçbir zaman olmamışım.
Kimseyi kırmamak için kendimi kırmışım.
Bunu daha yeni yeni anlıyorum.
Kendimden ve her şeyden vazgeçtim.
Vesselam...!!!

YALNIZLIKLAR_ŞAİRİ
19.11.2024
SALI
22:45

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kendi kendimi tüketmişim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendi kendimi tüketmişim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİ KENDİMİ TÜKETMİŞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL