Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Yalnızlığın Esareti
Yalnızlığın Esareti

Kaplumbağa

Yorum

Kaplumbağa

( 5 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

182

Okunma

Kaplumbağa

Bir kaplumbağa hızında
Hayattan
hiç acelem yok misali
Seni öyle sevmiştim
Onca şeyi
Üzerime yük edineceğimi bile bile
Artık
Küle dönsemde sesim çıkmaz
Ben bu ateşi
Kendi ellerimle yaktım
Yağmur yağmayacağını bildiğim halde
Toprağın çatladığı
Nefesin yorulduğu saatteyim
Kaç gece oldu
Yüreğim taş taşıyıp durdu
Ümit vari onca duygum altında kalıp ezildi
Bu sonbahar
Kendi ellerimle döktüğüm yaprakların
Bir daha yeşermeceğini bile bile
Ayrılık
Bıçağın keskin tarafı gibi
Aramıza açtığı yara
Artık kapanmaz
İki güne bir hayat sığdı
Bundan ötesi özeti
Aşkın tadı kaçtı
Yaşamın keyfi
Zamanı bıraktım kendi haline
İnan
Unutmayı geçtim
Hatırlamaya dahi takatim kalmadı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Kaplumbağa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaplumbağa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaplumbağa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haklı~
haklı~, @hakli1
8.1.2025 23:15:53
5 puan verdi

bir zamam sonra değerli olan bir hiç gibi kalıyor malesef fazla duygusalık yada fazla değer vermek değişime yol açıyor mevsimler gibisin değisirsin sözü gibi insan hataya mehilli idrak yahut nefisi yönetmek zor.

emeğine sağlık şair.

haklı~ tarafından 8.1.2025 23:19:37 zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL