Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Muhammed Emin ŞEKER
Muhammed Emin ŞEKER

Sürgün İncileri-1

Yorum

Sürgün İncileri-1

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

178

Okunma

Sürgün İncileri-1

Vurdumduymaz değiliz aslında sadece empati kuramıyoruz. Sadece bir bölge ile sınırlı olmayarak, İki tane bebeğin farklı coğrafyalardaki doğumunu ve Bireyler üzerinde empati kurdurarak anlatmaya çalıştım.

İki farklı bekleyiş İlham oldu
Korku ve Sevinç arası İki heyecan var içimde
İki farklı bekleyiş Gözümde
Doğum günü sevinci ile Ölüm yası biçiminde
İki farklı bekleyiş aynı Ayda,
Biri savaşın ortasında biri ise Ana kucağında
İki farklı bekleyiş Hastanede,
Doğum ile Ölümün Arasında Yasın ocağında
İki farklı bekleyiş bebeklerde,
Annenin kokusu ve Annelerin kan kokusu
İki farklı bekleyiş sesi çocuklarda,
El bebek gül bebek ve güllelerin o kâbusu
İki farklı bekleyiş Annelerde,
Kucak kucak sesi ve Kucakta parça parça
İki farklı bekleyiş Babalarda,
Konuşsa ömre bedel, lakin fırça üstüne fırça
İki farklı bekleyiş şehirlerde,
Metropoller hülyasında, Zulümsüz bir Çadır
İki farklı bekleyiş Kalplerde,
Kalbi Hınç içinde merhamet bulan var mıdır?
İki farklı bekleyiş var hayatlarda,
Ölümü bekleyen yaşamda ansızın gelen gam

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sürgün incileri-1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sürgün incileri-1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sürgün İncileri-1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL