Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ÖNDER34
ÖNDER34

Aylardan aralık

Yorum

Aylardan aralık

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

353

Okunma

Aylardan aralık

Aylardan aralık

Aylardan aralık üstü kapalı bir köşe başı
Geçerken yakının da soğuktan elleri titreyen
Çaresiz kalmış bir insan gördüm
Daha akşam vakti henüz tehlike dolu geceler gelmemiş
D geç vakitte ne yapar tek başına düşün durdum

Ne verecek yerim vardı nede ne yardım edecek gücüm
Bir kuru dua etmek den başak bir şey gelmedi elimde
Koskoca şehir belki milyonlarca evsizden biriydi
Korkusu yüzünde anlaşılıyordun ellerini yüzüne kapatmıştı
Bellik ki aralığın soğuğuna dayanamıyordu
İnşallah güven kalır diyerek çaresizce uzaklaştım oradan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aylardan aralık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aylardan aralık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aylardan aralık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL