Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ak şair
ak şair

SEVGİLİ BULAMADIM

Yorum

SEVGİLİ BULAMADIM

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

211

Okunma

SEVGİLİ BULAMADIM

SEVGİLİ BULAMADIM

Sevgili bulamadım, karanlığı boğacak
Kederime kahreden sevgili bulamadım
Hicran olan gönlüme güneş gibi doğacak
Hazanı bahar eden sevgili bulamadım

Sevene canım feda, seven başımın tacı
Hasret çeken kalbimin tedavisi, ilacı
Kederime kahreden sevgili bulamadım
Hep ayrılık, hep hasret; çekilir mi bu acı

Sevgili bulamadım, kaderimi yazacak
Acıları gömmeye derin çukur kazacak
Hazanı bahar eden sevgili bulamadım
Aşkın bana kurduğu pusuları bozacak

27.11.2024 çar-03:40  Kürşat AK

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevgili bulamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgili bulamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİLİ BULAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL