Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Barış Bayram KURT
Barış Bayram KURT

Egoist Düşünce

Yorum

Egoist Düşünce

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

122

Okunma

Egoist Düşünce

Egoist Düşünce

Ben varım, önce ben,
Dünya benim çevremde dönerken,
Her şey benim ışığımla parlar,
Karanlıklar bile benimle anlam kazanır.

Benim yollarım en doğru,
Benim gölgem bile başkasından büyük.
Herkes kendi köşesinde susmalı,
Ben konuşurken dünya durmalı.

Bir nehir gibi akar içimde benlik,
Dalgalarım hep zirveye taşır beni.
Kimse bilmez, kimse anlamaz,
Benim içimde bir evren saklıdır.

Ama bir an… bir kırık aynada,
Kendi suretimle göz göze geldim,
Ve düşündüm,
Belki de yalnızca ben değilim bu dünyada.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Egoist düşünce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Egoist düşünce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Egoist Düşünce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL