Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

Ben yokum artık!

Yorum

Ben yokum artık!

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1177

Okunma

Ben yokum artık!

Ben yokum artık!

Artık, Aşk’mı kaldı be arkadaş!
Bir kötü bakış!
Bir kötü söz!
Bir kötü davranış!
Kabahat sen de mi?
Yoksa, ben de mi?
Soruyorum suç kim de?
Yoksa, düzen de mı?
Demek sevgi bitti ha!
Israr neden?Devam etmek için neden zorluyoruz?
Artık, aşkmı kaldı?
Yapılan haksızlığı görmezden gelinir mi?
Bir ben kaldım kalbi kırık ve yanlız!
Aşk yoluna seninle gidilmez artık!
Dinçer Dayı

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ben yokum artık! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben yokum artık! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben yokum artık! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL