Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

nevi şahsına münhasır" Lâra

Yorum

nevi şahsına münhasır" Lâra

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

268

Okunma

nevi şahsına münhasır

nevi şahsına münhasır" Lâra

dokundur dudaklarını
içimi acıtan  gözyaşlarıma
______dokun yaralarıma
ve; işaret  parmağınla
her bir acım başka bir acı doğursada . . .
anakaraya uzak  bir sığınakta
senin ismini yazalı çok oldu gitarıma
____"nevi şahsına münhasır" lâra
____
LESKÜY NARUT

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Nevi şahsına münhasır" lâra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nevi şahsına münhasır" lâra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
nevi şahsına münhasır" Lâra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL