Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
F A Özgün
F A Özgün

GELDİĞİM YOLLARI BANA GERİ VER (205.)

Yorum

GELDİĞİM YOLLARI BANA GERİ VER (205.)

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

163

Okunma

GELDİĞİM YOLLARI BANA GERİ VER (205.)

GELDİĞİM YOLLARI BANA GERİ VER (205.)

Güneş ile doğuyor gün ile batıyorsun
Gecenin zulmetini üstüme atıyorsun
Ben sana kavuşmayı hayalini yaşarken
Vuslatı görmeden hasrete itiyorsun

Çözülmez bilmecesin bilinmeyen gizemli
Tükenmeyen umudum hiç bitmeyen çilemsin
Boşuna yol almaktan artık yoruldum
Geldiğim yollarımı bana geri ver geri

Sonsuz dertlere saldın garip başımı
Sensiz yok mevsimlerin değeri tadı
Şiirin şarkıların sensin anlamı
Name name çalınan besteler adın

Niçin ağlatıyorsun göz yaşımıyım
Senelerce beklettin sabır taşımıyım
Burkuldu can yüreğim dertler birikti
Her ne yapsak boşuna olmadı gitti

Fatma Ayten Özgün

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geldiğim yolları bana geri ver (205.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geldiğim yolları bana geri ver (205.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELDİĞİM YOLLARI BANA GERİ VER (205.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL