Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cosari
cosari

ÖZLEYENİN VAR İSE

Yorum

ÖZLEYENİN VAR İSE

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

154

Okunma

ÖZLEYENİN VAR İSE

Şair hasreti yaşar, hasretini yazarken;
Hasretin haz verdiği anlamsız bir hadise!
İçindeki yangınlar yalım yalım azarken,
Özlenmek güzel şeydir özleyenin var ise!

Ne zaman boşa gitse yapılan tüm hamleler,
Ayağının altında devrilir iskemleler.
İçindeki yangını anlattıkça cümleler,
Okuyanı yazanı yakıyor bu elbise.

Gönlünde yeşerttiğin gonca gülü özlersen,
Gözlerin şaşı kalır yar izini izlersen,
Gelmeyecek olanın yolların gözlersen,
Güne, aya, yıllara döner her bir salise.

Coşari cevap arar nedende ve niçinde,
Her acı iz bırakır beyazlamış saçında,
Yüreğine oynanan oyunların içinde,
Yaşadığın sevdanın her öyküsü desise.

30.10.2024/Samsun

İbrahim COŞAR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Özleyenin var ise Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özleyenin var ise şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZLEYENİN VAR İSE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL