Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Nursena Yiğit
Nursena Yiğit

YİNE KIRGINIM HAYATA

Yorum

YİNE KIRGINIM HAYATA

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

244

Okunma

YİNE KIRGINIM HAYATA

Neden bilmem bugünde kırgınım hayata
İnsanlara kırgınım
Belki de yaşayamadığım duygular yüzünden
Belki de mutlu başlayıp kırgın biten günler yüzünden

Alışmak istemiyorum kırgınlıklara
Bende günün başı gibi sonu da mutlu bitsin istiyorum
Başımı yastığa koyduğumda damlalar ıslatmasın yastığı
Mutlu bir tebessümle iyi ki deyip uykuya dalayım

Parçalara ayrılmasın kalbim bir kez daha
Düşmesin dideden yaşlar
Solmasın güzel gülen simalar
Solmasın içimde umut vermeye çabalayan bir çiçek daha

Nursena YİĞİT
18.10.2024

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yine kırgınım hayata Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine kırgınım hayata şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE KIRGINIM HAYATA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL