Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare

BAHTIM TALİHİM

( 5 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

251

Okunma

BAHTIM TALİHİM

BAHTIM TALİHİM

Yazmış, alın yazımı, tecellinin kale mi!
Bahtım talihim bana dar etti şu alemi.

KEDER
Esen şu deli rüzgâr kapımı hep aralar,
Dert, keder yüreğimi içten içe yaralar!

ÇOK AĞLADIM
Bunca üzüntü keder dökerim gözyaşları,
Çok ağladım gözlerim oldu pınar taşları!

PEDERİM
Sana layık olamadım ak sakallı pederim
Bunun için bitmiyor bin bir türlü kederim!

SEÇER
Gençlik bir bahar yeli gibi tez gelir geçer!
İnsan doğruyu değil yanlışı neden seçer?

ÇALIŞIP ÇABALADIM
Hiç boş durmadım boşa çalışıp çabaladım,
Avım benden hep kaçtı boşuna kovaladım!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bahtım talihim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahtım talihim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAHTIM TALİHİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL