Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ge
geronimo86

HAYAL VE GERÇEK

Yorum

HAYAL VE GERÇEK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

782

Okunma

HAYAL VE GERÇEK

hayallerimde mutluyum ben
orada gördüm ilk seni
ilk görüştü benimkisi
son olması düşünülemezdi
hayallerimin içinde
gerçek gibiydin
tenime değen
bir yağmur damlası kadar gerçek

hayallerimde mutluyum ben
kurulu orada düzen
yok bu düzenin içinde
ne düzen,ne düzülen
eşit herkes,düşlerden de öte
azınlığın hükmü yok
bencilliğin adı yok
paylaşmak en büyük erdem

hayallerimde mutluyum ben
bu düzen içinde senin varlığın
soyutluyor beni gerçekten
gözlerimi kapayıp,hayallere dalmak
benim için sen demek
mutluluk ve paylaşmak demek
benim için gerçek
senin içinde olduğun dünya demek..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayal ve gerçek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayal ve gerçek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAL VE GERÇEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AHMET TURANOĞLU
AHMET TURANOĞLU, @ahmetturanoglu
12.10.2008 12:30:56
tebrikler..
Nagihann
Nagihann, @nagihann
12.10.2008 02:45:38
harika beğeniyle okudum tebrikler..
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
12.10.2008 01:25:38
Beğeni:
0
Okunma:
782
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL