Bu kentte; gelmeyecek gemileri bekliyoruz kimimiz Hint fakiri kimimiz mihrace sokakları kan ve gözyaşı dolan bu kentte yaşlanıyoruz sadece.
Doğmak elimizde değil ne zaman, nerde ama yaşamak ve ölmek başka olmalı Medine’de.
Ahmet Selim Gül
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
maalesef insanlar doğmadan önce nerede ve ne zaman doğacaklarını kendileri belirleyemiyorlar. kimbilir belki kendilerinin belirleyememeleri daha iyidir. belki de hayatın sırrı budur. tebrikler ve saygılar şair.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.