Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ah
Ahmet Mermer
VİP ÜYE

Arıyorum

Yorum

Arıyorum

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

377

Okunma

Arıyorum

Arıyorum

Yürüyorum aşk yolunda yolcuyum
Günahsız dudaklardan bal damlayan
Hikmetli sözlere kıymet verilen
Yol O Muhammed’in yolu denilen
Muhabbet meclisini arıyorum

Arifle sohbet haz verir insana
Ehliyle sohbet ders verir insana
Alimle sohbet feyz verir insana
Bülbülün sesi çoş verir insana
Nağmelerin şahını arıyorum

Bilgi paylaşmak hoştur talibiyle
Sohbet etmek istiyorum ehliyle
Karşındakini kırmayan diliyle
Bulunanların sözleri kalbiyle
Ölçüp tarttığı meclis arıyorum

Ahmet Mermer
19/09/2024

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL