Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Türk doğan
Türk doğan

İNTİZAR

Yorum

İNTİZAR

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

236

Okunma

İNTİZAR

İNTİZAR

İNTİZAR

Beni sakın kaybetme,
Bakarsın bulan olur.
Sonradan şekva etme,
Belki de olan olur.

Düştüğüm yerden alıp,
Her dem benimle kalıp,
Mahrem haneme dalıp,
Derdimden soyan olur.

Gönle asar resmimi,
Aşkla sarar cismimi,
Nakış nakış ismimi,
Ruhuna oyan olur.

Her halimle severek,
Gözyaşımı silerek,
İsteyerek bilerek,
Kalbine koyan olur.

Huzurdu istediğim,
Yıllardır beklediğim,
Bu feryadı sevdiğim,
Yürekten duyan olur.

YAŞAR ÖZKAN
16 Eylül 2024
Bodrum

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İntizar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İntizar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNTİZAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL