Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hayalleryumağı
Hayalleryumağı

AH MUTLULUK

Yorum

AH MUTLULUK

( 19 kişi )

5

Yorum

37

Beğeni

5,0

Puan

331

Okunma

AH MUTLULUK

AH MUTLULUK

ah mutluluk
senide mi vurdu yokluk ?
neden boynun bükük ?
neden sokakların salya sümük ?
gözleri dalgın olan
nice renkler arar ufukta
yoksa yorgun olduğun için mi ?
yıllara dargınsın


ah mutluluk
söyle kimler arakladı umutlarını ?
hangi vefasız yıktı bağını, barınağını ?
sanki suç işlemişsin gibi
seni kim içeri tıktı ?
gece duygusuz
gece huysuz mu huysuz
yoksa kargalara mı kaldı meydanlar ?


ah mutluluk
sahi kimler sana ayak yapmakta ?
kimler kuyunu kazmakta ?
kim söyledi güneşinin battığını ?
kalbinin küt küt attığını
şarampole yuvarlandığını
zor bellediğini
dillere düştüğünü
çırçır böceği gibi öttüğünü
kim söyledi ?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (19)

5.0

100% (19)

Ah mutluluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah mutluluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH MUTLULUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
29.8.2024 14:00:56
5 puan verdi
var olun
sonsız selam
Şa
Şair Ahmet1, @sairahmet1
29.8.2024 11:24:52
5 puan verdi
Yüreğine gönlüne sağlık
erhantigli
erhantigli, @erhantigli
29.8.2024 10:35:45
Güzel ve anlamlı şiirinizi okurken şu söz aklıma geldi;
Mutluluk insanların peşinde
insanlar mutluluğun...
***,Bence mutluluk sevgi ve dostluğun olduğu yerdedir
Dört yapraklı yoncadır o
bencilliğin olduğu yerde bulunmaz
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
29.8.2024 10:34:56
5 puan verdi
Güzel bir şiir okudum.
Bu güzel şiirin için kutlar,
Selam ve sevgilerimi sunarım.
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
29.8.2024 08:43:40
5 puan verdi
Şiir, insan ruhunun derinliklerinden süzülerek kelimelere dökülen bir sanattır. Her bir mısra, okuyucunun iç dünyasında yankılanır ve anlamın sınırlarını zorlar. Şair, duygularını ve düşüncelerini özgün bir şekilde ifade ederken, okuyucu da bu sözcükler aracılığıyla kendi deneyimlerini yeniden keşfeder. Şiirin bu büyüleyici yolculuğunda, her dize bir sonraki adımı aydınlatır ve okuyucuyu yeni ufuklara taşır.Kutluyorum üstadım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL