Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

BİRGÜN BENDE GİDECEĞİM

Yorum

BİRGÜN BENDE GİDECEĞİM

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

187

Okunma

BİRGÜN BENDE GİDECEĞİM

İnsan olmayan insan denilen insanlar
BİRGÜN BENDE GİDECEĞİM KALMAZ SANA DÜNYA
Boşa kalp kirip duranlar insanlar
BİRGÜN SENDE GİDECEKSİN KALMAZ SANA DÜNYA

Dünya bir gemi derdimle yürüyor
Gam derdimle birlikte gidiyor
Şimdi ruhum mahşere eriyor
BEN ÖLÜRÜM KALMAZ SANA DÜNYA

Süleymana kalmadı parası çoktu
Kanunda ise adalet hiç yoktu
İkisinde toprak yurdu oldu
BEN GİDECEĞİM KALMAZ SANA DÜNYA

Düşün etme eyleme dünyada saray
Kalp kırmak iki lafinla kolay
Sana kalmaz nede olsa dünyadaki saray
BEN GİDERİM KALMAZ SANA DÜNYA

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Birgün bende gideceğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birgün bende gideceğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRGÜN BENDE GİDECEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL