Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
mevlana diyarı
mevlana diyarı

ah hasretlik ah !!!

Yorum

ah hasretlik ah !!!

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

374

Okunma

ah hasretlik ah !!!

hasretim diyarlara süzülür gözler
küsmüş, bir ceylanın bakışlarında
diyemez özlediğini ümitsizce sözler
gizliyor bir kaç damlayı avuçlarında

gizlenir göz kapaklarında, eski hikaye
sonsuza dek kalacaktır orasıdır gurbet.
acımıza acı katan üzüntümüz, bakiye...
bir gün bu acılarda bitecek elbet…

kalp insanın özüdür, ve en mutmain yeri
kalbe dokunamayan her şey zaten eksiktir
kalbin de ihtiyaçları vardır, yani özlemleri
kalbin sahibini aramak, özlem değil midir?

o gözler ki azizdir ve inceliklidir gözler
o gözler ki aramalı belki kendini özler
bir dünya kuralım güzelleşsin yüzler
kimse hasret çekmesin sevdayı O’ besler.
#yusuf

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ah hasretlik ah !!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah hasretlik ah !!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ah hasretlik ah !!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL