Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
ÜLKÜ MAVİ MELEK SARIOĞLU
ÜLKÜ MAVİ MELEK SARIOĞLU

En Medeni Kusurlarım 💎

Yorum

En Medeni Kusurlarım 💎

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

384

Okunma

En Medeni Kusurlarım 💎

En Medeni Kusurlarım 💎


Yalan adaletsiz sağır kör kahpe dünyada
Derin mavi kırgın garip ıssız deli ince düşünceli ağır yaralı saf çocuk yürekli olmak
Çok gülmek
Yalnız ve çok ağlamak
Güzel söz söyleyen insanları kendim gibi iyi niyetli sanmak
Sevimli sevgi dolu cesur yürekli doğal doğru dürüst yalnız tek gerçek kendi gibi olmak.
En medeni kusurlarım.
Ülkü Sarıoğlu

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
En medeni kusurlarım 💎 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En medeni kusurlarım 💎 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En Medeni Kusurlarım 💎 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL