Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kaleminesintisi
kaleminesintisi

KIRIK DÖKÜK….

Yorum

KIRIK DÖKÜK….

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

286

Okunma

KIRIK DÖKÜK….

KIRIK DÖKÜK….

Kırık dökük hayallerin çıkmazında kalmışım,
Hüzünlü bulutlar sarmış dört bir yanımı,
Alev alev yanar durur yüreğim,
Dumanım karışır, karlı dağların dumanına,
Paramparça olmuş yaralı yüreğim,
Acının kıpkızıl rengine boyanmışım,
Sessiz sessiz boğulup gidiyorum.
Atmışım kendimi şehrin hüzün kokan caddelerine,
Deli divane yapayalnız,
Buz tutmuş kaldırımlarında düşe kalka yürüyorum,
Çaresiz sevdalar saklı yüreğimde,
İçimde yangınlar, dışımda boranlar dinmiyor,
Sensizlik girdabında boğulup gidiyorum.
Gözlerimden süzülüyor kanlı yaşlar,
Kırmızı yağmurlar topluyorum avuçlarıma,
Kaybolup gidiyorum şehrin karanlık sokaklarında.
Şehrin karanlık sokaklarında..

Ayhan Özdemir
@kaleminesintisi…

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kırık dökük…. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırık dökük…. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRIK DÖKÜK…. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL