Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
DADAŞIM
DADAŞIM

EFKÂR GÖNLÜM

Yorum

EFKÂR GÖNLÜM

( 6 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

313

Okunma

EFKÂR GÖNLÜM

Ömürden dökülür bir bir yapraklar.
Rüzgârda savrulur, bir bilinmeze.
Hayatına dön bak, delik bir kevgir.
Kapılmış gidiyor ıssız dehlize.

Nedendir, başıboş Mecnun gibisin.
Gönlüne gam çökmüş, yorgun gibisin.
Kabul et, sen artık tam bir delisin.
Suç sende, kızarsın gece, gündüze.

Hedeflerin şaşmış, hep karavana.
Nafakadan yana, düştün yavana.
Bence hesapların, kaldı divana.
Gizlidir, sırlıdır çıkmazsın yüze.

Dadaşım tutmaz mı, hiç ayarların
Yaz ayı karlıdır, sıcak baharın.
Güz ayında çiçek açar dağların.
Sitemin, sümbüle, güle, nergise
15.08.2024 Muammer KARS

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Efkâr gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Efkâr gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EFKÂR GÖNLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL