Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
merva
merva

ERKEKLER

Yorum

ERKEKLER

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

984

Okunma

ERKEKLER

KADINLAR GÜZEL SÖZLERE KAPILIR
YÜREKDEN BİRDE BAĞLANIR
ERKEKLERİ KENDİ GİBİ SANIR
İŞTE BUNDA ÇOK YANILIR

ONLARIN TEK DERDİ EĞLENCEDİR
HER GÜN BİR KIZ BEĞENİR
BİLMEMKİ YÜREK NASIL GÜVENİR
SANIRIM SEVGİ EN BÜYÜK NEDENDİR

ONLAR HER BAHARDA AŞKI BULUR
DÖNER DÖNER BİRDEN KAYBOLUR
BİLMEZKİ İÇİM NASIL KAVRULUR
KARŞIMDA DURMADAN YALANLAR SAVURUR

HİÇ BİR KADIN GÜVENMEZ ASLINDA EŞİNE
YİNEDE SEN SUS SAKIN SÖYLEME
İÇLERİNDEN HEP GEÇEN ACABA ŞİMDİ NEREDE
BOŞ VER GÜNAHINI ALMIYAYIM BEN YİNEDE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Erkekler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Erkekler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ERKEKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KaramsarSair
KaramsarSair, @karamsarsair
8.10.2008 19:09:26
Aman efendim hic olmazsa benim günahimi almayin Kurunun arasinda yanmayayim bari)Emeginize saglik.Selam ve saygilar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL