Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Zeynep Karabulut
Zeynep Karabulut

Giyilen zırh

Yorum

Giyilen zırh

( 6 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

293

Okunma

Giyilen zırh

Giyilen zırh

Giydim zırhımı üstüme,
Sakladım içine kendimi.
Ne sırtımdaki yaralarım,
Ne gözlerindeki acılarım görünür artık.
Giydim zırhlarımı,
Savaşlarınıza hazırım.

Toprağa ağır gelir basmalarım,
Ezerim çiçekleri ve otları.
Kan kokar hava, bulutlar kararır
Gece çöker,
Tüm hayaletler tepemde,
Ben içime döner kendime sarılırım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Giyilen zırh Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Giyilen zırh şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Giyilen zırh şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Seyyah
Kul Seyyah, @kul-seyyah
4.8.2024 13:38:21
5 puan verdi
Harika bir içe dönüş şiiri desem sanırım yanılmış olmam…
Gönlünüze sağlık üstadem.
Tebrik ediyorum ve yürekten kutluyorum sizi. Selam ve saygılarımla esen kalın..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL