Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Talat Özgen
Talat Özgen

Sevmeye Demir Atmış...

Yorum

Sevmeye Demir Atmış...

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

250

Okunma

Sevmeye Demir Atmış...

Sevmeye Demir Atmış...


Yaşın
Hiç bir önemi yok
Var iken bende şu yürek
Sevmeye demir atmış,

Anlatamam
Çığırından çıkmış
İçimde ki o çılgınlığı
Güzelliğine mest olmuş,

Ah ah ah
Yalanını sevdiğim dünyanın
Neyliyeyim şu ömrünü
Sensizliğine mahkum etmiş,

Sorma
Bilmeye de hiç niyetim yok
Kahır etse de etsin beni bu aşk
Zaten yaşamak ölmek imiş,

Zaman
Bir nevi dönen bir çark
Merhem olacağı da yok gibi şu hayata
Başa gelen nedense hep çekilir imiş miş....

Berlin, 29.07.2024

Talat Özgen

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevmeye demir atmış... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeye demir atmış... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmeye Demir Atmış... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL