Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kevir
kevir

Uyanık

Yorum

Uyanık

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

868

Okunma

Uyanık

Şehir uyur insan uyur tek sensin uyanık.
Ey egoist insan gün gelir uyursun artık

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uyanık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uyanık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uyanık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
7.10.2008 15:57:02
kısa öz TEbrikler
Etkili Yorum
meselci 3
meselci 3, @meselci3
7.10.2008 12:17:53
Şehir uyur insan uyur tek sensin uyanık.
Ey egoist insan gün gelir uyursun artık

çok hoştu
şiirin
sevgili haval...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL