Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
AYRIKOTU
AYRIKOTU

YALNIZLIK GEMİSİ

Yorum

YALNIZLIK GEMİSİ

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

267

Okunma

YALNIZLIK GEMİSİ

YALNIZLIK GEMİSİ

Bahtımın rüzgârları, esti hep deli deli
Bilinmez diyarlara sürükleyip bıraktı
Alıp götürdü beni, Afrin’in coşkun seli
Göremedim vahayı ,çölüm daim kuraktı

Yalnızlık gemisinde, fersah fersah yol aldım
Ne ummuştum hayattan, ellerim bomboş kaldım
Duymadınız sesimi, çığlığım arşa saldım
Gözden akan yaşlarla yanan daim yürekti

Kumdan kaleler yaptım, gemilerimle gezdim
Deniz köpüklerine hayallerimi yazdım
Yakamozları alıp, deli gönlüme dizdim
Güne sevdalıydım ya, yolum ona ıraktı

Bakmayın dingin dingin, durduğuma bakmayın
Pes etmem bu sevdadan, umutlarım yıkmayın
Hayal dünyasıdır bu, vazgeçmeyin bıkmayın
Ulaşırsanız ona, deyin bana duraktı

24.07.2024
Tülay Sarıcabağlı Şimşek

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yalnızlık gemisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık gemisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZLIK GEMİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL