Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Eilay
Eilay

Affedemedim

Yorum

Affedemedim

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

196

Okunma

Affedemedim

Yaşlandım saçımı aklar düştü
Pare pare kaldım
Bin kere eridim
Bumbuz oldum

Hayat böyle birşey
Aldı seni benden
Belki senden af dilemedim
Sen ise herkesi dinledin

Beni sessiz seda siz terk ettin
Usulca hayatımı mahvettin
Ne desem sustun
Sen ise elleri sectin

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Affedemedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Affedemedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Affedemedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
alperenim
alperenim, @alperenim
19.7.2024 15:13:14
5 puan verdi
Beni sessiz seda siz terk ettin
Usulca hayatımı mahvettin
Ne desem sustun
Sen ise elleri sectin. Güzel...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL