Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

CENNETTE BENİ ALMADILAR

Yorum

CENNETTE BENİ ALMADILAR

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

150

Okunma

CENNETTE BENİ ALMADILAR

Cennette cemal isteyenler
Hakka varıp aşik olanlar
Mevlayı gerçek yolda bulanlar
CENNETTEN İÇERİ BENİ ALMADILAR
CENNETİNE KOYMADILAR

Tövbe edelim ölüm gelmeden önce
Mevlaya varalım zaman dolmadan önce
Allah diyelim ölüme gitmeden önce
CENNETTEN İÇERİ BİZİ ALMADILAR
CENNETİNE BİZİ KOYMADILAR

Ateşli yerler bekler iman dolmalı
Kurtar kalkta insan seni imanı
İnşallah Cennette vardı yeri mali
CENNETTEN İÇERİ GİREMEZSİN DEDİLER
CENNETİNE BİZİ ALMADILAR

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cennette beni almadılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennette beni almadılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CENNETTE BENİ ALMADILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL