İnsan hayatında iki feci olay vardır: biri insanın çok istediği şeyi elde edememesi, diğeri de etmesidir. george bernard shaw
GOKCE  SÖZUCETIN
GOKCE SÖZUCETIN

KERBELA

Yorum

KERBELA

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

167

Okunma

KERBELA

KERBELA

Ah Kerbala
Yaktın cigerimi
Vururum sineme
Ağlarım Hz Hüseý’nime

ah Firat
Yaktın cigerimi
Vururum sineme
Vermedin suyunuHz Hüsey’nime

Gözlerim kan ağlar
Feryadım arsi yakar
Melekler ağlar
HZ Hüsey’nime
Gökceyim sinem vururum
Suyu icmem
Susuz dururum
Hz Hüseýnime ağlar dururum

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kerbela Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kerbela şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KERBELA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL