Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Çağdaş Durmaz
Çağdaş Durmaz

Bir Dal Şiir Uzattı Şair

Yorum

Bir Dal Şiir Uzattı Şair

( 14 kişi )

2

Yorum

24

Beğeni

5,0

Puan

961

Okunma

Bir Dal Şiir Uzattı Şair

Benden uzaklaşmış bakışların
Dalıp gittiği bir anda
Bir şair dürttü beni
Adı Orhan Veli
Soyadı ise Kanık’tı...

Ne dalıyorsun be
Görmüyor musun
Her yerde hürriyet
At kendini denize
Geride bekleyenin varmış
Aldırma dercesine...

Bir dal şiir uzattı zulasından
Yak bir şiir şair dedi
Ancak o yanarsa
Söner senin ateşin de...

Çağdaş DURMAZ


Büyük üstat Orhan Veli Kanık anısına saygıyla....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (14)

5.0

100% (14)

Bir dal şiir uzattı şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir dal şiir uzattı şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Dal Şiir Uzattı Şair şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Müjgan Akyüz
Müjgan Akyüz, @mujganakyuz
15.7.2024 23:01:42
5 puan verdi
Büyük ustaya saygılarla
Etkili Yorum
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
15.7.2024 22:30:09
Bir de rakı şişesinde balık olsam demiş ya Orhan Veli Kanık
ne çok söz arkadaşım değil mi

anısına saygıyla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL