İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

GAMZESİ GÜL

Yorum

GAMZESİ GÜL

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

150

Okunma

GAMZESİ GÜL



Güldüğünde gamzesi açar,
Dokunduğunda dertlerim biter,
Yuvamda bülbüller öter,
Sürmelim canıma okur daima




Ceylanım benim ne güzel seker,
İçimde bal,şeker,
Ruh hep onu çeker,
Mutluluk ırmakları çağlatır





Renkli gözleri idam fermanım,
Güzelliği dermanım,takatım,
O güzel olmazsa sakatım,
Bereketi çoğaltır,dağıtır yar

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gamzesi gül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gamzesi gül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GAMZESİ GÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL