Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski

Gemiler

0

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

242

Okunma

Gemiler




Terfi etti bütün hezeyan
Gün kondurulmuş bir çıplaklıkla
Yatıştırıldı her huzur batın bir hissiyatla


Sen dermanım fermanım gül kokusunu dikenledim galebe çaldı toplu katledildi kalbi iskanım


Hasene ettim izaha açıkça sabi sağdı gözlerim olduğumdan dahada çoraklaştım
Çöl uğradı kuytu ücrama tam şu köşede bekleniyordu her umut sahada isnad etti
Bırak tufandan saklanmış gemimi...



Mahza Enda


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gemiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gemiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gemiler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL