Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

Güncelleme

Yorum

Güncelleme

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

248

Okunma

Güncelleme

Benim tövbem güncel !
Zula’da kalan bir kaç atımlık
Günah israfı....

R yapma ihtimalim yok .

Kozasından yeni çıkmış kelebeğin
Mutluluğuna
Eş değer çocuksu

Kalbim....


Haziran/2024

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Güncelleme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güncelleme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güncelleme şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL