Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Sahiyim
Sahiyim

SESLENİŞ

Yorum

SESLENİŞ

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

131

Okunma

SESLENİŞ

SESLENİŞ

Alemde binbir renktesin
Gülün de alında mısın ?
Kendince şekle girersin
Zevki de alada mısın ?

Bazen oldun maden,cevher
Sarrafta bulursun değer
Elmastan parlak gözde fer
Işığı da nurda mısın ?

Sorularıma cevapsın
Hem günah hemde sevapsın
Hem düşman hemde ahbapsın
Hısım akrabadan mısın ?

Hem sevensin hem sevilen
Ecelle kendin öldüren
Dert verip derman gezdiren
Lokman Hekimlerden misin?

Sahi dolaştım bir zaman
Vade yetip olur tamam
Seni benden ayrı sanmam
Ben sende , sen bende misin ?

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sesleniş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sesleniş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESLENİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL