Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Sahiyim
Sahiyim

ELİF

Yorum

ELİF

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

142

Okunma

ELİF

ELİF
Kur’an onun ile başlar
Kelamı yazandır Elif
Ali’m elinde Zülfikar
Haydarda kılıçtır Elif.

Karac’oğlan’da sevdadır
Lokman Hekim’de devadır
Kulunda Hakka duadır
Yakarış adıdır Elif.

Bakışı nazar gönüle
İlhamdır dili bülbüle
Dikende yetişen güle
Yakışır yaradır Elif.

Ne Havva’dır ne de Şirin
Mecnun çölü gibi derin
Dağ başları gibi serin
Yüce Kaf Dağıdır Elif.

Sahi sevda olsun yolun
Dost kaplasın sağın solun
Sivas Şarkışla temelin
Veysel’in yoludur Elif.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elif Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elif şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELİF şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL