Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Haytanın Güncesi
Haytanın Güncesi

Tutku

Yorum

Tutku

1

Yorum

18

Beğeni

0,0

Puan

243

Okunma

Tutku

Tutku



-Aşk yanılsamasının elçisi tutku-

...
Elçiye zeval olsun ki

Kırdım kalemini

Sildim
Dağar/cığımdan bir sözcüğü

Saldım sevdanın salnamesi dar/ağacına

//
Ve
Tutku öldü

Kahraman kıldım onu

-düş gücümle-

Gizemi yok artık...


//
Ve
Tutku öldü

Coşku/n-un ağıtında
Ten sevdası kötürüm
...





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tutku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tutku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
22.6.2024 22:41:26
Özlemiştim dizelerinizin keskin kokusunu hayta şairim
Çok tebriğim ve sevgimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL