Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ahsen  Tosun
Ahsen Tosun

Manasız Lügatın İçinde Cilt Süsüyle Eğler Edebiyatı

Yorum

Manasız Lügatın İçinde Cilt Süsüyle Eğler Edebiyatı

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

278

Okunma

Manasız Lügatın İçinde Cilt Süsüyle Eğler Edebiyatı

Manasız lügatın içinde, cilt süsüyle eğler edebiyatı
Kaç şair devirdi şiirini, buyruğunda kelime kaç kere taşıdı risk
Cümlenin tanesini ayıklamakta; ağızda horlanan devrik
O tane de tanesini, dünyanın sillesini.
Çildir güneş; gökte kara arayana, karada göğün.
Şimdi söyle bu vakitler kaç öğün.
Bir söğüdün uzun kollarında
bir öğüdün hüzün oltasında
Alnından övdüğün mısrada
Manasız lügatın içinde, cilt süsüyle eğler edebiyatı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Manasız lügatın içinde cilt süsüyle eğler edebiyatı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Manasız lügatın içinde cilt süsüyle eğler edebiyatı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Manasız Lügatın İçinde Cilt Süsüyle Eğler Edebiyatı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL