Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Neşe Sönmez
Neşe Sönmez

TUT ELLERİMİ

Yorum

TUT ELLERİMİ

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

218

Okunma

TUT ELLERİMİ

TUT ELLERİMİ


Sil baştan yaşa der gibi hayatı,
Ben senden öğrendim sanatı,
İstemem sensiz bir saltanatı,
Tut ellerimi sımsıkı bırakma sakın.

Kanımla yazdım kalbime sevdamı,
Aşk denen duygu yerde mi havada mı?
Kokusu gelince burnuna deli eder adamı,
Tut ellerimi sımsıkı bırakma sakın.

Uzun ama kısalan bir yol önümüzde,
Sevda olsun sadece gönlümüzde,
Yaşayalım berabere ne varsa ömrümüzde,
Tut ellerimi sımsıkı bırakma sakın.

Gözler yol gösterir ışık olur Aşk’a,
Göreceğimiz en güzel ne var ki başka,
Her şey bir kez olur bu yaşta,
Tut ellerimi sımsıkı bırakma sakın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Tut ellerimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tut ellerimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TUT ELLERİMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL