Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Dilhun
Dilhun

Üç yanım

Yorum

Üç yanım

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

400

Okunma

Üç yanım

Kaybolur bir bir içim deki umutlar
Kuşlar susar boynu bükük çiçekler
Yalnızlık sarar üç yanımı
Birtarafım boşluk soğuk zifir karası
Sol yanım sızlar işte gece üç beş demeden
Nöbet tutar gözlerim aklım uçup gidince
Uyur uyanık bir hal sarar kalbimi
Hiç bir sözüm hükmü kalmaz
En dibi dediğimde kuyunun
Birdaha düşerim en derine
Bir yudum ışık bulamam

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Üç yanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üç yanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üç yanım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL