Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Yalnızlığın Esareti
Yalnızlığın Esareti

Zor zamanlar

Yorum

Zor zamanlar

( 3 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

255

Okunma

Zor zamanlar

Başımızda ne varsa imtihandır
Tövbesi olur
Dönüşü olmaz
Sorarız
Kalu bela derler
Ben hayata hiç küsmedim ki
Nasıl sevdim ama nasıl sevdim
Bu neyin intikamı
Ben aşka yemin vermedim ki
Ne gelen var
Ne giden
Ben bu yola baş koymadım ki
Geçer dediler
Bekledim
Geçmedi
Ateşlerde nasıl yandım
Ben kimseye ah etmedim ki
Herşey boğazıma yapışmış
Hesap soruyor
Ben kimseye söz vermedim ki
İklimler zamanını şaşırmış
Kuraklık hat safhada
Yağmurlar yağmaz olmuş
Zor zamanlar
Ben ümidimi hiç yitirmedim ki
Başımızda ne varsa imtihandır
Tövbesi olur
Dönüşü olmaz
Sorarız
Kalu bela derler
Ben hayata hiç küsmedim ki

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zor zamanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zor zamanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zor zamanlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL