Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
AşkınFatihi66
AşkınFatihi66

Ah O Eski Günler

Yorum

Ah O Eski Günler

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

263

Okunma

Ah O Eski Günler

Ah O Eski Günler

Nerde kaldı o eski düzen
Fazla yoktu kimseyi üzen
Her yerde vardı yüzü gülen
Epey çoktu zevki sefa süren

Dertliysen, vardı sorunu çözen
Haklıysan, vardı arkanda duran
Hiç yoktu birbirini hor gören
Pek yoktu sıkıntı, cefa çeken

Ahde vefayı çok iyi bilen
Bir defa bile yoktu açım diyen
Her şey boldu, yoktu dilenen
Her daim vardı iyilik dileyen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ah o eski günler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah o eski günler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ah O Eski Günler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL