Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ermanulusoy
Ermanulusoy

İSMİNİ ANMADIĞIM BİR AN VAR MI SANIRSIN...

Yorum

İSMİNİ ANMADIĞIM BİR AN VAR MI SANIRSIN...

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

329

Okunma

İSMİNİ ANMADIĞIM BİR AN VAR MI SANIRSIN...

İsmini anmadığım bir an var mı sanırsın…
Gündüz hayallerimde her gece rüyamdasın
Sanma ki sen kendini benden çok uzaktasın,
Canımdan bir parçasın, her daim yanımdasın.

Senin yanında geçti, ömrümden güzel günler
Maziyi andığımda ruhum acıyla inler…
Mümkün değil seninle bir araya gelmemiz
Unutulurmuş meğer edilen o yeminler.

Gel geç heves değil ki sana olan bu sevdam
Son nefesime kadar, ömür boyu sürecek.
Kalbîm den söküp atıp mümkün değil unutmam,
Ecel gelip alınca âşk’ım sona erecek…

06.05.2024
Erman ulusoy / Kırklareli

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İsmini anmadığım bir an var mı sanırsın... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsmini anmadığım bir an var mı sanırsın... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSMİNİ ANMADIĞIM BİR AN VAR MI SANIRSIN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL