Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Yinsani
Yinsani
VİP ÜYE

Nasıl Olsun

Yorum

Nasıl Olsun

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

291

Okunma

Nasıl Olsun

Tanrı insan hayvan yemek
Arar imiş nasıl olsun
Bana sertsin diyen varsa
Bunak dünya nasıl olsun

Ben bilmezem nedir sevap
Nedir günah nedir şarap
Cennet yalak değil serap
Cehennemim nasıl olsun

Vahşi türmüş canda gezen
Belki mikrop belki azan
Hiç kaynar mı gökte kazan
Od dediğin nasıl olsun

Ben korkmazam Tanrıdan da
Ben korkarım insandan da
Hayvandan da zamandan da
İlmin varsa nasıl olsun

Gayet güzel değil olmuş
Olan çirkin kötü kalmış
Varsa sözün gönlüm dolmuş
Boşluk canda nasıl olsun

Dünyeviyim bilmez miyim
Ağlayıp da gülmez miyim
Tanrı satsan almaz mıyım
Pazarlığım nasıl olsun

Y.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nasıl olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nasıl Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL