Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ccasper
ccasper

adı gül kendi güldü

Yorum

adı gül kendi güldü

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1540

Okunma

adı gül kendi güldü

bir güzel var uzaklarda
kaderine küsmüş ağlamakta
ayırmışlar onu canından
bir sonbahar yaprağı gibi düşmüş dalından

yaşlı gözlerle dua ederken
yaradana
içinde bir umut var hala
baharda gelir diyor bana
cok uzaklarda olsada


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adı gül kendi güldü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adı gül kendi güldü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
adı gül kendi güldü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ccasper
ccasper, @ccasper
1.10.2008 14:55:38
deyerlı yorumlarınıza tşkler.

sizinde bayramınızı en içten kutlarım
Sema Geckin
Sema Geckin, @semageckin
30.9.2008 19:44:18
sevenler ayrilmasin...iyi bayramlar...
Gülizar Özlem SARAÇOĞLU
Gülizar Özlem SARAÇOĞLU, @gulizarozlemsaracoglu
30.9.2008 19:38:13
Dizelerinizdeki ilk bölümü yaşıyorum elan..

... Ve hala yalvarıyorum Yaradana: "Ölü Canlar'dan kıl beni"

Ümit Kuşu'm öldü ölecek.. Aldığım her nefes acı veriyor çünki.


"Ümit Kuşu'nuz ölmesin, hayırlı bayramlar efendim" diyorum, ÖZlemce...



© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL