Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
meczup1sair
meczup1sair

Uzaktan Sevmek

Yorum

Uzaktan Sevmek

( 4 kişi )

1

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

453

Okunma

Uzaktan Sevmek

Uzaktan Sevmek


Yalnızlıkla sensizliğin içinde
Senliliğin olmadığı bir yerde
Dizelerimse yara bere içinde
Bir başka meziyet,
Başka maharet bu benimkisi
Ve de yitirmişiz naifliğimizi
Ardımıza bakmamışız son defa giderken
Dizelerimiz hep yara bere içinde
Şair bile olsan bu böyle

Bu sabah pencereni aç
O küçük şehre iyi bak
İlhamla beslenmiş bir sevginin kalıntıların saklı,
Söylenmesi kolay olmayan
İki kelimeymiş aşk!
Biz kendi ellerimizle kaybetmişiz sevgimizi,
Dile getirmemişiz yıllarca hislerimizi,
Nedense senin hep gözlerin ışıldıyor
Benimse dilimin ucunda.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Uzaktan sevmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzaktan sevmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzaktan Sevmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
gül peri
gül peri, @gulperi
3.5.2024 15:55:52
5 puan verdi
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli demiş şair
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL