Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

AŞKIM SANA.

Yorum

AŞKIM SANA.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

266

Okunma

AŞKIM SANA.

AŞKIM SANA.


Seven yüreği sen memnun et.
Sitem edersen zor gelir bana.
Garip gönülde kopar kıyamet.
Aşığım bir tanem aşığım sana.


Benim gözlerime aşkınla bak.
İçimde çiçekler yaprak yaprak.
Bazen gül açar bazen zambak.
Aşığım bir tanem aşığım sana.


Olmuşsun benim sen servetim.
Koyarsan beni öksüz ve yetim.
Cehenneme döner can cennetin.
Aşığım bir tanem aşığım sana.


Fehmi.
Şarkılar söyler sana benim diller
Sevdalı gönlüme eserken yeller.
Bülbüllerin yarını ağlatır güller.
Aşığım bir tanem aşığım sana.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkım sana. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkım sana. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIM SANA. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL