Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tu
tugrulahmetpekel

VE YENİ GÜNE UYANMAK

Yorum

VE YENİ GÜNE UYANMAK

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

287

Okunma

VE YENİ GÜNE UYANMAK



Ne güzel bir manzara,
Ölümle yaşam arasında.
Ölmek ya da yaşamak,
Biz o köprünün üzerinde
Şaşkın bir halde yürüyoruz.
Kimimiz belki de son defa
Güneşi batışını gördü.
Kimimiz yaşamaya devam edecek.
İyi geceler demeliyim
Gecenin en karanlığında
Ve yeni bir güne uyanmak
Kim bilir belki de uyanamamak


Tuğrul Ahmet Pekel
16042024*Salı

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ve yeni güne uyanmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve yeni güne uyanmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VE YENİ GÜNE UYANMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL