Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şubat Türkay
Şubat Türkay

On yedi elli iki....

Yorum

On yedi elli iki....

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

334

Okunma

On yedi elli iki....

Usulca bir ses geldi, derinden..
Oldukça yorgun belli ki..
Aklın derinliklerinde gezinirken...
Ölüm saati on yedi elli iki...
Annesi ölmeyen anlamaz...
Ölmek ne demek ki...
Ne beni de götür..
Ne sende git ..
Öylece donup kalsak ne olur ki...
Ama son sözler az önce söylendi...
Ölüm saati on yedi elli iki..

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

On yedi elli iki.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz On yedi elli iki.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
On yedi elli iki.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
14.4.2024 15:08:23
OOO Şubat şairim hoş gelmişsin ne iyi etmişsin 😊

Sevgiler tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL